Σχετικά με εμάς
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1967 ως εργαστήριο φωτοαντιγραφικών εργασιών δουλεύοντας με τους παραδοσιακούς τρόπους, της φωτοτυπίας σχεδίων με την υγρή αμμωνία και το ξεκίνημα της ξηρογραφίας για την αναπαραγωγής εγγράφων.

Η  ποιότητα, η αξιοπιστία η υψηλή παραγωγικότητα και οι μικροί χρόνοι αποπεράτωσης κατάφεραν τρεις γενιές πλέον να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Η πολυετής και σταθερή οικονομική ανάπτυξη της σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες value for money που παρέχουμε, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία που απαιτείται σε κάθε σας ανάγκη.

Από το 1990 επενδύουμε και ανανεώνουμε διαρκώς στην τεχνολογία εκτύπωσης και μετατύπωσης, είμαστε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα, όπου μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας σας εγγυούμαστε ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

Υλοποιούμε τις προτάσεις σας και αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε ιδέες ώστε να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.

Τα πλεονεκτήματα μας:

  • Την πολυετή εμπειρία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας
  • Τη σταθερότητα & συνέπεια στην ποιότητα σε όλους τους τομείς της συνεργασίας
  • Τις εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το εύρος των εφαρμογών
  • Την υψηλή τεχνογνωσία και τις άρτιες τεχνολογικές υποδομές μας
  • Παράλληλα, οι πελάτες μας εμπιστεύονται, όχι μόνο επειδή διαθέτουμε τον αρτιότερο εξοπλισμό και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, αλλά κυρίως επειδή αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τη δική τους.